Empower Spaces

Empower Spaces

HOE CONCRETER, HOE BETER 
Wat is een concept volgens Empower Spaces; de fundering van het ontwerp. Dit draagt bij aan de persoonlijkheid en een ruimtelijke beleving.  
Door middel van een heldere inventarisatie kunnen wij starten aan het concept ontwerp. Dit door de juiste mix te maken tussen intuïtie, kennis en de briefing van de klant met als eindresultaat een conceptueel verhaal.  
We maken inzichtelijk hoe onze gedachtesprongen zijn geweest en nemen de klant stap voor stap mee in onze gedachten. We proberen klanten uitleg te geven aan de hand van beelden.  
We proberen graag de nieuwe standaard te maken. Het is een resultaat van maatschappelijke ontwikkelingen dat zo logisch is dat iedereen denkt ‘waarom was dit er niet eerder?’  
Wat brengt je tot een goed concept? Je moet geen angst hebben, wel een grote mate van zelfvertrouwen en intuïtie en er moet een goede klik zijn met de opdrachtgever.  
Het concept zet de lijnen uit voor het design van het interieur. Kort, bondig, inspirerend én richtinggevend. Het concept is een weergave van het grote idee, de overkoepelende gedachte die een bepalende rol speelt bij de totstandkoming van het ontwerp. Tijdens het hele project bewaakt het concept de uitgangspunten.  

Empower Spaces
Empower Spaces

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.