We zijn makkelijk bereikbaar

Waar moet je zijn?

We zijn makkelijk bereikbaar

De Gruyter Fabriek is eenvoudig per auto of met het OV te bereiken. Er is volop gratis parkeergelegenheid rondom het complex. Uiteraard met laadpalen voor elektrische auto’s.
 

Waar moet je zijn in het gebouw? We hebben een handige plattegrond voor je. Hiernaast zie je een plattegrond die het gebouw in beeld brengt. De ingangen van de gebouwen zijn voorzien van letters. De ruimten van de bewoners zijn voorzien van ruimtenummers. Elk ruimtenummer bestaat uit vier cijfers die staan voor de ligging. 

Het eerste cijfer (duizendtal) geeft aan in welk gebouw je moet zijn, het tweede cijfer staat voor de verdieping, de laatste twee cijfers duiden de ruimte aan. Ruimte 1234 wil dus zeggen: Gebouw 1000, Verdieping 2, ruimte 34. En raak je toch de weg kwijt? De receptie bevindt zich in het portiershuisje bij de ingang van het terrein.

1557
1557

Parkeer gemakkelijk voor de deur

Per auto
De Gruyter Fabriek is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer een uur rijden van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en anderhalf uur van Antwerpen. Stel je navigatie in op Veemarktkade 8, ’s-Hertogenbosch en rijd bij aankomst het terrein van De Gruyter Fabriek op. Je mag parkeren waar je wilt. 
De Gruyter Fabriek biedt rondom het gebouw gratis parkeergelegenheid. Er is meer dan genoeg plek voor bezoekers en de in de fabriek gevestigde ondernemers. De laadpalen voor elektrische auto's bevinden zich voornamelijk in het voorste gedeelte van het parkeerterrein. Je fiets stal je overdekt bij ingang F. 

 

Per openbaar vervoer
De Gruyter Fabriek bevindt zich op ongeveer vijftien minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Kies daar voor de uitgang Paleiskwartier/Brabanthallen en volg het bord ‘Brabanthallen’ naar rechts. Loop vervolgens links om de Brabanthallen heen. Je loopt nu recht op De Gruyter Fabriek af. Hoofdingang F bevindt zich vervolgens rechtsaf om de hoek. 

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.