KEIM

KEIM

Keim is een fabrikant van minerale verven, mortels en gevelisolatie. Adolf Wilhelm KEIM heeft met de uitvinding van silicaattechnologie ons bedrijf opgericht in 1878. Tegenwoordig onderscheiden wij ons als toonaangevende specialist in de bescherming van mineralen over de hele wereld door duurzame probleemoplossing. Wij zijn een generalist onder de specialisten: in onze specialiteit "minerale silicaat gebouwenbescherming" bieden wij volwassen, complete systeemoplossingen voor gevel en interieur.

Het idee van duurzaamheid vormt en begeleidt al onze ondernemende activiteiten. Onze overtuiging van de toegevoegde waarde van minerale bouwproducten weerspiegelt dit idee. Met onze acties willen we de bestaande waarden behouden en beschermen en nieuwe waarden creëren zonder de mogelijkheden van toekomstige generaties te beperken.

KEIM vandaag
…toegewijd aan het idee van duurzaamheid. Wij onderzoeken en ontwikkelen minerale producten en systemen die voldoen aan onze inzet voor duurzaamheid en voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten.

KEIM
KEIM

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.