Bedrijfsruimte A.621A (89 m2) bij De Kruithoorn

Bedrijfsruimte A.621A (89 m2) bij De Kruithoorn

Bedrijfsruimte beschikbaar bij De Kruithoorn

De Kruithoorn, voor veel Bosschenaren wel bekend, is een groot bedrijventerrein aan de Poeldonkweg 5, met veel verschillende gebouwen. Er zijn speciale gebouwen voor kantoorruimten en atelierruimten, en je vindt hier ook veel opslag- en bedrijfsruimten. 

Hier vind je geen ‘gewoon’ of ‘standaard’ kantoorterrein, maar een bedrijventerrein in een groene omgeving aan de rand van 's-Hertogenbosch. Een sfeervolle locatie met een ruw randje. Hoewel er veel bedrijvigheid is door de verscheidenheid aan ruimten, kun je hier toch in alle rust ongestoord werken. Het terrein is niet 24/7 toegankelijk voor huurders.

Kenmerkend voor deze locatie
· De portiersloge doet nu dienst als receptie
· Gelegen aan een groene omgeving aan de rand van 's-Hertogenbosch
· Aan de Zuid-Willemsvaart

Bereikbaarheid
De Kruithoorn is gunstig gelegen nabij de snelwegen A2 en A59 en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bedrijfsruimte A.621A is niet alleen ruim, maar oogt ook licht door de vele raampartijen. Deze ruimte is voorzien van o.a.: een novilon vloer, een 3,5m hoog plafond en een flexibele schuifwand. Deze biedt je veel mogelijkheden met betrekking tot de inrichting. Uitermate geschikt voor de (startende) creatieve ondernemer die een veelzijdige, betaalbare ruimte zoekt.

Dit maakt deze kantoorruimte een goede plek om te werken: 
· Gebouw A bevindt zich vooraan op het terrein, tegenover de portiersloge/receptie; veel bedrijvigheid waar je toch gewoon rustig kunt werken
· Veel direct daglicht door de grote raampartijen
· De ruimte is 3,5m hoog, wat een ruimtelijk effect geeft
· Volop gratis parkeergelegenheid voor de deur, dus nooit zoeken naar een parkeerplek

Services
Wanneer je een ruimte huurt in gebouw A van de Kruithoorn, dan zijn de volgende services inbegrepen: glasbewassing aan de buitenzijde, afvalcontainers, naamsvermelding bij de hoofdingang, de schoonmaak van de gangpaden en toiletten, onderhoud terreinen, hekwerken, poort en groenvoorzieningen, reinigen van goten en hemelwaterafvoeren, onderhoud aan installaties en kosten huismeester.

  • Gratis parkeren

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.